Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2015 19:57 - БЕЗСМЪРТИЕ ЗА ГОСПОДАРИТЕ...
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9855 Коментари: 35 Гласове:
19

Последна промяна: 11.12.2015 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   БЕЗСМЪРТИЕ ЗА ГОСПОДАРИТЕ...  

image 

Дейвид Рокфелер

      Наскоро журналиста Тома Томов при гостуването си в предаването „Лице в лице” на Цветанка Ризова, при анализа си на политическата обстановка по света акцентира за случващото се в световните научни лаборатории, а не това на политическата сцена. Защото именно откритията в тях ще определят бъдещето ни. Дори спомена, че в близките години границите на живота ще надхвърлят драстично сегашните. Бях удоволетворен да видя ококорената от почуда физиономиа на „умното Барби” на БТВ, което може да послужи след изрусяване за поредното им интелектуално съкровище, разбира се след Гала.

Както съобщава World News Daily Report, 99-годишният американски милиардер Дейвид Рокфелер за ШЕСТИ път е претърпял успешно трансплантация на сърцето. Операцията е продължила шест часа, отбелязва изданието. Тя се е състояла в имението на бизнесмена в Ню Йорк.За първи път Рокфелер претърпява процедурата през 1976 година, след автомобилна катастрофа. Той дори позволил на журналисти да му зададат няколко въпроса 36 часа след интервенцията. „Всеки път, когато получавам ново сърце, сякаш полъхът на живота се завръща в моето тяло. Чувствам заряд на енергия и живот”, казал Рокфелер.

Съвсем скоро подобни, но все пак рисковани интервенции ще се превърнат в пълен анахронизъм, но не за сегашните милиардери, а за бъдещите им наследници. И то благодарение на постиженията в генното инженерство. Според учените сладководният полип Хидра Магнипапилата може да живее почти вечно, а някои видове от него засилват безсмъртието си с напредване на възрастта. Този полип представлява микроскопично водно животно, което има тяло подобно на тръба с пипала, уста и лепкаво краче. Изследванията на учените са доказали, че процесът на остаряване почти не засяга този организъм в естествената му среда, а в лабораторни условия, този полип става безсмъртен. Един от ръководителите на изследването доктор Оуен Джоунс разкрива, че лабораторните данни са показали, че дори след 1400 години при непроменени условия част от тези организми ще бъдат още живи. Рекомбинирането на гените е вече рутинна операция и въпрос на оборудване и технология.

Китайските учени, представили неотдавна проект за „най-голямата фабрика за клониране“ заявиха готовност да клонират и хора. Единственото препятствие според тях е обществената реакция. За мащабните планове в областта на клонирането разказва изпълнителният директор на бъдещата фабрика Boyalife Group – Сю Сяочън. Според него, предприятието ще започне работа след около 6 месеца, като според плановете до 2020 година би трябвало да се постигне обем на „производство“ от около 1 милион клонирани крави за година. В перспектива, „фабриката“ ще се занимава и с клонирането на състезателни коне и полицейски кучета със специални способности (повишено обоняние и сила). Както споменава Сяочън, друга сфера на интересите на компанията се явява клонирането на примати за медицински опити. Именно затова изявлението, че са готови и за клониране на хора звучи логично. „Вече имаме технологията. Ако има официално разрешение не мисля, че има някой друг, който може да се справи по-добре“, коментира Сяочън относно клонирането на хора. Все пак директорът на Boyalife Group стеснително заявява, че засега не са правени никакви опити в областта на човешкото клониране.

Стареенето е генно обусловен процес, който трябва да ни убие след определен период от време. Процесът на естествения отбор изисква смяната на поколенията. Поколение, което откаже да си отиде ще създаде сериозен проблем. За това всички ние имаме ген, който тиктака като часовник до сакралния момент на смъртта. Този ген вече може да бъде поправен, или подменен, което теоретично и вече практически е възможно. Но, трябва ли това да бъде позволено? Масовото прилагане на тази техника би довело да свърхнаселеност на планетата. Ако милиарди хора биха живяли стотици години, това би довело до още по-бързо изчерпване ресурсите на планетата. Вече се водят дори теоретично дискусии за това, че подложените на подобна манипулация следва да се съгласят да останат безплодни.

На всички ни е ясно, че искаме, или не, тези техники ще бъдат използвани. Богатите и политическия елит при всички случаи ще искат да се възползват от преимуществата на привилигерованото си положение. Именно те бяха първите, присадили си маймунски жлези и периодично подменящи с млада кръв натровеното си кръвообръщение. Осъзнавайки какво богатство могат да натрупат, подобно на колегите си пластични хирурзи, генните инженери ще построят клиники в бедните страни, които ще откажат забраната на процедурата в правови държави, като по този начин биха дали мощен тласък на икономиките си. Следователно въпрос на време е да се появи елит от дълголетници, членовете на който ще са не само свърхбогати, но и далеч по-интелигентни, здрави и красиви. Човешкия род е на път да се раздели на две ясно очертани групи – генно променени хора, срещу останалите! Членовете на изключително затворения елитен клуб на генно усъвършенстваните ще им дава огромни привилегии. Съвсем преднамерено ще продължат да се обвързват само с хора от собствения си вид, което ще е класова полярязиция от съвсем нов вид.

Противниците на този процес вече вадят плашилото на нацистката евгеника, защото в морално отношение няма съществена разлика между тях. Например премахването на гени, пораждащи наследтвени болести и недъгавост, означава ли че хора с подобни проблеми са непълноценни? А подръжниците на „прогреса” се оправдават, че винаги ще се намерят хора, които да злоупотребят с мотивирината употреба на генните техники. Та нали с всяка техника би могло да се злоупотреби, като се започне от битовата техника и се стигне да космическите ракети, които имат военните си прототипи. От това  следва ли, че трябва да бъдат забранени?

Постепенно трябва да привикнем с мисълта, че Бил Гейтс ІІ, Рокфелер V, Ротшилд ІХ, кралските особи, че и новото поколение родни олигарси ще диктуват живота на  следващите поколения, запазващи в рамките на „златния милиард” обслужващия си персонал.

Освен, АКО бъдат усмъртени в зародиш, а не обезсмъртени...

 

СВЕТОСЛАВ  АТАДЖАНОВ

Djani.blog.bg

 

 

           

 
Гласувай:
19
0


Вълнообразно


1. of4arsnakovalnia10 - Джани, ти си сериозен Автор и при теб няма как да се държа кретенски.
11.12.2015 20:22
Както винаги - пишеш интелигентно. Улегнало. Правдиво.
Материалът е интересен, поднесен както казах готино и според мен /и не само/ е добре да се прочете от повече блогъри.

Поздрави!
Жоро
цитирай
2. born - Справедлив подход, Френд ! Наис...
11.12.2015 21:07
Справедлив подход, Френд ! Наистина стойностен материал.
цитирай
3. of4arsnakovalnia10 - Джани, с опасност да ме приемеш за пристрастен ще кажа...
11.12.2015 22:02
Някак си никога не ми се е нравило Бил Гейтс да бъде поставян на едно ниво с останалите мулти-милиардери по две причини:
Първо - той /и други като него в АйТи сектора/ е направил милиардите си с Интелект.
/да не задълбавам сега в разяснения/
Второ - всеки /ли?!/ знае, че Бил Гейтс отново е на върха на... хранителната верига с общо състояние малко под 80 млрд. $.
Знае ли всеки обаче, че той е направил през живота си дарения за почти двойно повече?!

Тоест - ако Бил не беше дарявал огромна част от приходите си - сега щеше да е близо три пъти по-богат от Карлос Слим.
Поинтересувайте се за новата фондация, която основа наскоро.
цитирай
4. djani - Всъщност този постинг е просто рефлексия...
11.12.2015 22:29
of4arsnakovalnia10 написа:
Както винаги - пишеш интелигентно. Улегнало. Правдиво.
Материалът е интересен, поднесен както казах готино и според мен /и не само/ е добре да се прочете от повече блогъри.

Поздрави!
Жоро


на казаното от журналиста Тома Томов. Все пак такива като него пият чиста изворна вода, а не от локвата на ФБ, както повечето от нас...
цитирай
5. djani - Винаги е имало богоизбрани...
11.12.2015 22:32
born написа:
Справедлив подход, Френд ! Наистина стойностен материал.


И както е казал Иванчо - "Отличниците, отличниците". И не се отнася само за това, кой ги ... най-готините мацки(!
цитирай
6. djani - Както казва бай ни Ганя...
11.12.2015 22:35
of4arsnakovalnia10 написа:
Някак си никога не ми се е нравило Бол Гейтс да бъде поставян на едно ниво с останалите мулти-милиардери по две причини:
Първо - той /и други като него в АйТи сектора/ е направил милиардите си с Инелект.
/да не задълбавам сега в разяснения/
Второ - всеки /ли?!/ знае, че Бил Гейтс отново е на върха на... хранителната верига с общо състояние малко под 80 млрд. $.
Знае ли всеки обаче, че той е направил през живота си дарения за почти двойно повече?!

Тоест - ако Бил не беше дарявал огромна част от приходите си - сега щеше да е близо три пъти по-богат от Карлос Слим.
Поинтересувайте се за новата фондация, която основа наскоро.


Имал бол пари, дава! Споменавам го, защото е най популярния за медиите. Зад кулисите има още по-богати, но нещо се стискат...

цитирай
7. dedenze - Това си е кошмарно !
11.12.2015 22:49
Едни и същи муцуни да живеят вечно !?
цитирай
8. apostapostoloff - Да, ама не!
12.12.2015 06:31
Всички опити да се поправи или подмени човешкият ген досега са напълно неуспешни.
цитирай
9. slavko - Не е виновен нито Бил Гейтс, нито ...
12.12.2015 07:52
Не е виновен нито Бил Гейтс, нито който и да е бил крадец, грабител и мошеник, че е натрупал толкова милиарди за сметка на нещастното население. Виновна е системата. А това, че те могат да станат безсмъртни, е напълно възможно. В тяхна власт е да унищожат останалата част от населението, или да оставят толкова, от колкото слуги и роби имат нужда. Те могат да използват роботите, както за производството, така и за слуги. Но, едно е да се гавриш и унижаваш жив човек, друго е да се гавриш с робот. Бил Гейтс раздавал пари на бедните. А тези които му остават, господ ли му ги е дал, или ги е изкарал с двете си ръце?
цитирай
10. dartanjan - Авторът на статията разсъждава от ...
12.12.2015 08:35
Авторът на статията разсъждава от гледна точка на еволюцонната митология.

В дйетсвителност със всяко следващо поколение качеството на генофонда на човечеството спада поради постепенното натрупване на генетични грешки - генетична ентропия. Човечеството няма никакво бъдеще без създателят и подрръжник н аживота - Творецът и ще дегенерира бързо в размките на следващите 10-15 поколения ако не се самозатрие преди това от неспазване на Божият закон и принципи. Обърнш ли гърб на Бог заради гордост и суета, ти се отричаш от живота и истината.
Въпросният господин се е хванал като удавник за възможността да пожее още малко вероятно зашото не смята че има качества да влезе в Божието царство. Биографията му не е на светец.
цитирай
11. milady - най сетне дойде и твоя ред, бай джани..
12.12.2015 09:05
Оф4аря е така прозрачно меркантилен...и налудничав Его маниак,
че вече и умрелите се обърнаха в гроба си.
А,за милиардите на Бил Гейтс, и тяхната Фондация с Мелиса,
имам публикуван Пост. Делата на филантропа не са така
„прости“ ,както един инджинер от Село Горно наПанагюрище.
Извинявай,ако нещо преча, Атаджанов.
цитирай
12. djani - Кошмарът тепърва предстои...
12.12.2015 09:32
dedenze написа:
Едни и същи муцуни да живеят вечно !?


Следващия ми постинг ще е за свободата на Злото и т.н. ПРОГРЕС.
цитирай
13. slavko - До дартанйан
12.12.2015 09:34
Хубаво е човек да вярва в бог, защото няма да се страхува от смъртта особено като поостарее малко.
цитирай
14. djani - Не се наемам да коментирам възможностите на генното инженерство...
12.12.2015 09:36
apostapostoloff написа:
Всички опити да се поправи или подмени човешкият ген досега са напълно неуспешни.


Признавам, че съм профан в тази насока и просто коментирам случващото се от публикации в медиите. Но вече и най-малките постижения са строго засекретени и въпрос на ожесточена борба за патенти и бъдещи огромни печалби.
цитирай
15. djani - Прекалено немощен и неинформиран съм...
12.12.2015 09:40
slavko написа:
Не е виновен нито Бил Гейтс, нито който и да е бил крадец, грабител и мошеник, че е натрупал толкова милиарди за сметка на нещастното население. Виновна е системата. А това, че те могат да станат безсмъртни, е напълно възможно. В тяхна власт е да унищожат останалата част от населението, или да оставят толкова, от колкото слуги и роби имат нужда. Те могат да използват роботите, както за производството, така и за слуги. Но, едно е да се гавриш и унижаваш жив човек, друго е да се гавриш с робот. Бил Гейтс раздавал пари на бедните. А тези които му остават, господ ли му ги е дал, или ги е изкарал с двете си ръце?


За да мога конкретно да посочвам правомерността на сделките му. Но е факт, че почти целия свят работи с програмните му продукти, вкл. и в моят лаптоп. За това скромно си замълчавам.
цитирай
16. djani - О, запознат съм и с креационизма
12.12.2015 09:47
dartanjan написа:
Авторът на статията разсъждава от гледна точка на еволюцонната митология.

В дейтсвителност със всяко следващо поколение качеството на генофонда на човечеството спада поради постепенното натрупване на генетични грешки - генетична ентропия. Човечеството няма никакво бъдеще без създателят и подрръжник н аживота - Творецът и ще дегенерира бързо в размките на следващите 10-15 поколения ако не се самозатрие преди това от неспазване на Божият закон и принципи. Обърнш ли гърб на Бог заради гордост и суета, ти се отричаш от живота и истината.
Въпросният господин се е хванал като удавник за възможността да пожее още малко вероятно зашото не смята че има качества да влезе в Божието царство. Биографията му не е на светец.

Според който еволюцията на Дарвин е корена на атеизма, комунизма нацизма и икономическия империализъм и на всякакви други антихристиянски практики и вярвания. Но това не значи, че съм дарвинист, въпреки че съм посещавал музея на Дарвин в родния му град Шрюсбъри...
цитирай
17. djani - О, скъпата ми Джули...
12.12.2015 09:54
milady написа:
Оф4аря е така прозрачно меркантилен...и налудничав Его маниак,
че вече и умрелите се обърнаха в гроба си.
А,за милиардите на Бил Гейтс, и тяхната Фондация с Мелиса,
имам публикуван Пост. Делата на филантропа не са така
„прости“ ,както един инджинер от Село Горно наПанагюрище.
Извинявай,ако нещо преча, Атаджанов.

И на него ли си му набрала. Ами всеки глада на света от своята си камбанария. За това света е шарен. Но, предпочитам шаренията в светли тонове...
цитирай
18. djani - С напредването на възраста...
12.12.2015 09:58
slavko написа:
Хубаво е човек да вярва в бог, защото няма да се страхува от смъртта особено като поостарее малко.


Всеки разумен човек вече е осъзнал, че над тази работеща като часовник Вселена има ЧАСОВНИКАР, който я е създал и настройва. Дали е БОГ, Създател, Вселенски разум, всеки е свободен да го нарича, както го чувства...
цитирай
19. wonder - Евгениката дори според най-ста...
12.12.2015 10:45
Евгениката дори според най-старата си формулировка - на Галтон, е действие за обществен контрол и геноцид. Стара песен на нов глас. Има древни белези как се евтаназират възрастните хора в някои антични народи. Ами приказката, в която царят заповядал да избият всички стари хора, а един младеж скрил баща си. Ами келтските легенди за елфите, които крадяли здравите човешки деца и ги подменяли с бледи и слаби техни копия? Etc... etc...
Нашата пале-цивилизация повтаря грешките на Атлантите и ако не се обърне към духовната страна в себе си, ще изчезне както те са изчезнали, далеч преди да доживее нормалната възраст от 147 г. за нашия биологичен вид.
Относно изказаното по-горе от теб, че ще доживеят "далеч по-интелигентни, здрави и красиви" - това е химера поне що се отнася до красотата, а и до интелекта донейде на мегакапиталистите. ;))) Всички милиардери са пословично грозни и уродливи. Френологията не е случайна наука.
Добре си го илюстрирал с ужасяващата снимка по-горе.
За радост планетата Земя има други правила и посоки. Знаем как Фаетон е унищожил Атлантида, така че... Горе главата и бистро да гледаме на Живота!
цитирай
20. dartanjan - До slavko
12.12.2015 13:48
Ако имаме късмет нашето поколение ще видим второто пришествие на Божият син.
Много хора ще се раздват искрено на това най-велико събитие в човешката история, но повечето ще изпитват ужас, защото няма да са подготвени него. То са оказали истината и са проспали възможностите за прояна в преследване на несъществени цели и химери в своят живот и робувайки на страстите.

Може ли да дадете пример за естесвен физически процес в природата който без идеите , волята и действият на интелигнетно същество, може да доведе до увеличиване на информацията (порядъкът ) във една физическа система?

Не сте ли забелязали че естествените процеси водят до нарастване на ентропията, а не на порядъкът с течение на времето? Физическите закони имат задача да поддържат първоначално установеният порядък във вселената за определно време. Те не създават порядък (информация). юВ деиствителност вселената върви към дезорганизация благодарени на грехът преди той да бъде унищожен в името на живота.
цитирай
21. slavimirgenchev1953 - Щом хора като тебе работят в държавната администрация,
12.12.2015 14:41
ясно е защо България е на този хал.
цитирай
22. djani - Така е Чудеснице...
12.12.2015 14:58
wonder написа:
Евгениката дори според най-старата си формулировка - на Галтон, е действие за обществен контрол и геноцид. Стара песен на нов глас. Има древни белези как се евтаназират възрастните хора в някои антични народи. Ами приказката, в която царят заповядал да избият всички стари хора, а един младеж скрил баща си. Ами келтските легенди за елфите, които крадяли здравите човешки деца и ги подменяли с бледи и слаби техни копия? Etc... etc...
Нашата пале-цивилизация повтаря грешките на Атлантите и ако не се обърне към духовната страна в себе си, ще изчезне както те са изчезнали, далеч преди да доживее нормалната възраст от 147 г. за нашия биологичен вид.
Относно изказаното по-горе от теб, че ще доживеят "далеч по-интелигентни, здрави и красиви" - това е химера поне що се отнася до красотата, а и до интелекта донейде на мегакапиталистите. ;))) Всички милиардери са пословично грозни и уродливи. Френологията не е случайна наука.
Добре си го илюстрирал с ужасяващата снимка по-горе.
За радост планетата Земя има други правила и посоки. Знаем как Фаетон е унищожил Атлантида, така че... Горе главата и бистро да гледаме на Живота!


Всъщност генното инженерство е евгеника на по висше ниво. А старостта не е порок, както някои мислят и твърдят. Факта, че в благоустроени страни като Холандия се осъществяват хиляди ефтаназии по желание на пациентите говори, че и освен мъките на болестта и безсмисленото съществуване дотяга. Но, дали чрез подобрение на гените или хибернация ще станеш дълголетник е без особено значение. Езотериката също е достигнали до много верни изводи за смисъла на човешкото съществуване...
цитирай
23. djani - Много може да се говори за съдния ден и Месията...
12.12.2015 15:02
dartanjan написа:
Ако имаме късмет нашето поколение ще видим второто пришествие на Божият син.
Много хора ще се раздват искрено на това най-велико събитие в човешката история, но повечето ще изпитват ужас, защото няма да са подготвени него. То са оказали истината и са проспали възможностите за прояна в преследване на несъществени цели и химери в своят живот и робувайки на страстите.

Може ли да дадете пример за естесвен физически процес в природата който без идеите , волята и действият на интелигнетно същество, може да доведе до увеличиване на информацията (порядъкът ) във една физическа система?

Не сте ли забелязали че естествените процеси водят до нарастване на ентропията, а не на порядъкът с течение на времето? Физическите закони имат задача да поддържат първоначално установеният порядък във вселената за определно време. Те не създават порядък (информация). юВ деиствителност вселената върви към дезорганизация благодарени на грехът преди той да бъде унищожен в името на живота.

Вече 2 хилядолетия човечеството го очаква и търси признаците на Апокалипсиса. Въпроса за първичния грях е много спорен и дори богословите не са единни по него. Но признаците за настъпването му под някаква форма стават все по-осезаеми...
цитирай
24. djani - Ех, не глупаво момче като теб...
12.12.2015 15:10
slavimirgenchev1953 написа:
ясно е защо България е на този хал.


Би следвало да е наясно, че на 72 г. не си в никаква администрация, освен в тази на социалното министерство и то като редови пенсионер. Ако имаше повече хора като мен, хала на държавата щеше да бъде различен. Но и двамата сме твърде малки за да променим нещо. Винаги съм твърдял, че всички промени в подобието ни на държава идват отвън. И скоро отново ще е така...
цитирай
25. dartanjan - Затова има библейски пророчества, ...
12.12.2015 17:08
Затова има библейски пророчества, които ни казват при какви условия ще се изпълне определено Божие обещание. Ние в момента се намираме в кулминацията на Библейските събития точно преди звярът да се опита да наложи своята система на поклонение в целият свят чрез имама и насилие. Който не чете и не знае пророчествата ще бъде излъган.
Всъщност големият звяр действа чрез другият звяр който говори като агне а действа противно на своите думи с насилие. Кои са те Библията ясно разобличава.
цитирай
26. flashman - Кога започнахме да пишем...
12.12.2015 19:11
Когато взехме 20-те брутни заплати.....
А, преди това къде бяхме...
цитирай
27. planinitenabulgaria - Статията прочетох не по същество, а наблягайки на психиката на автора.
12.12.2015 19:13
Тя носи останки от рождените петна на социализЪма. С микрон от тях в себе си човек ниикога не може да бъде Свободен Човек. В Делата и в Мислите си.
Основното зло за страната ни в момента идва от платените хибридни войници на Путин, внедрени във всички медиии сас заповед за назначение "Трол социальных связей". Почти всички млади хора, напуснали България твърдят, че са сторили това защото искат да живееят в нормални държави.
А за американците - че са умни защото имат пари не мога да кажа. Но пък мога да кажа нещо друго - те са едната половина на света, останалата е зависима от тях по волята или не по волята си. Нека не казвам, тяхна неоколония, подчинена им финансово. И че причина за това е победата на Мафията във ВСВ, а виновниците - 90% Англия и 10% Франция. Това е основната причина за всчиките беди по света и на първо място за Европа днес, а това колко сърца има един идиот не е важно. Това е странична тема, второстепенна, не съешваща се с основната. Цитирам два по-големи идиота от милиардера - Ким Ир Сен и Брежнев. Ако по тяхно време бе възможна, щяха да им ги присаждат още по-често сърца и то от отбрани хора. Ето пример за един такъв подбор:
Ленин се разложил от сифилистичните си гуми, не можел да бъде балсамиран. От НКВД фанали един, дето приличал на Ленин и го балсамирали. Нему се кланят днес биринджиите от Приднестровието, от Севера Осетия, от Абхазия, от ДНР, от ЛНР, от Крым. И нито един държавник от държава-неидиот по света.
Лос Анжелес
цитирай
28. slavko - Относно религията и библейските пророчества.
12.12.2015 20:33
Атеистите твърдят, че вселената няма начало и няма да има край. Това може и да е така. Доказателства няма нито за, нито против. Това което обаче не мога да си обясня е, следното: защо вселената с всичката тази сложност съществува, когато е много по-лесно да не съществува? Ако приемем обаче твърдението, че точно поради тази причина вселената трябва да има творец, то идваме до заключението, че този творец, който е много по-сложен от самата вселена, също би трябвало да има творец. И така до безкрай. Сега във връзка с пророчествата: Когато бях на 4години, майка ми стана силно религиозна евангелистка, благодарение на което се излекува от едно хронично заболяване. Когато пораснах попитах един доктор как е възможно това. 80% от болестите каза той са на нервна основа и могат да се лекуват, или с хипноза, или с медитация, самовнушение или силна вяра. Твоята майка се е излекувала със силната вяра. Това обаче което не мога да си обясня, са библейските пророчествата които слушах от нея. Тя казваше, че преди края на света ще се появи антихрист с белег на челото, след което ще настъпят войни, болести глад и мизерия. Исус Христос ще прибере своите хора от земята, след което ще пада огън и жупел от небето. Аз сега си мисля, че антихриста с белега на челото е господин Горбачов, който стана причина за всичките злини в последно време, а огънят и жупел от небето това ще бъде 3-та Световна война, която наближава. Не мога да си обясня как Исус Христос ще прибере своите хора. Също така от нея слушах, това беше 1944 г, че ще дойде време Китай да завладее света. Дали това ще стане преди огънят и жупелът да падне от небето или след това, един бог знае. Не вярвах в пророчества, но те като че ли ще се сбъднат.
цитирай
29. djani - Всъщност на въпроса ти засягащ религиозните ми чувства...
12.12.2015 21:11
slavko написа:
Атеистите твърдят, че вселената няма начало и няма да има край. Това може и да е така. Доказателства няма нито за, нито против. Това което обаче не мога да си обясня е, следното: защо вселената с всичката тази сложност съществува, когато е много по-лесно да не съществува? Ако приемем обаче твърдението, че точно поради тази причина вселената трябва да има творец, то идваме до заключението, че този творец, който е много по-сложен от самата вселена, също би трябвало да има творец. И така до безкрай. Сега във връзка с пророчествата: Когато бях на 4години, майка ми стана силно религиозна евангелистка, благодарение на което се излекува от едно хронично заболяване. Когато пораснах попитах един доктор как е възможно това. 80% от болестите каза той са на нервна основа и могат да се лекуват, или с хипноза, или с медитация, самовнушение или силна вяра. Твоята майка се е излекувала със силната вяра. Това обаче което не мога да си обясня, са библейските пророчествата които слушах от нея. Тя казваше, че преди края на света ще се появи антихрист с белег на челото, след което ще настъпят войни, болести глад и мизерия. Исус Христос ще прибере своите хора от земята, след което ще пада огън и жупел от небето. Аз сега си мисля, че антихриста с белега на челото е господин Горбачов, който стана причина за всичките злини в последно време, а огънят и жупел от небето това ще бъде 3-та Световна война, която наближава. Не мога да си обясня как Исус Христос ще прибере своите хора. Също така от нея слушах, това беше 1944 г, че ще дойде време Китай да завладее света. Дали това ще стане преди огънят и жупелът да падне от небето или след това, един бог знае. Не вярвах в пророчества, но те като че ли ще се сбъднат.

Е посветен постинга ми "Стонове от кръста" в който съм изразил отношението си към лицемерния съвременен морал на обществото- http://djani.blog/lichni-dnevnici/2014/04/22/stonove-ot-krysta.1259042
цитирай
30. djani - Вече се сдобих и с личен психоаналитик...
12.12.2015 21:15
planinitenabulgaria написа:
Тя носи останки от рождените петна на социализЪма. С микрон от тях в себе си човек ниикога не може да бъде Свободен Човек. В Делата и в Мислите си.
Основното зло за страната ни в момента идва от платените хибридни войници на Путин, внедрени във всички медиии сас заповед за назначение "Трол социальных связей". Почти всички млади хора, напуснали България твърдят, че са сторили това защото искат да живееят в нормални държави.
А за американците - че са умни защото имат пари не мога да кажа. Но пък мога да кажа нещо друго - те са едната половина на света, останалата е зависима от тях по волята или не по волята си. Нека не казвам, тяхна неоколония, подчинена им финансово. И че причина за това е победата на Мафията във ВСВ, а виновниците - 90% Англия и 10% Франция. Това е основната причина за всчиките беди по света и на първо място за Европа днес, а това колко сърца има един идиот не е важно. Това е странична тема, второстепенна, не съешваща се с основната. Цитирам два по-големи идиота от милиардера - Ким Ир Сен и Брежнев. Ако по тяхно време бе възможна, щяха да им ги присаждат още по-често сърца и то от отбрани хора. Ето пример за един такъв подбор:
Ленин се разложил от сифилистичните си гуми, не можел да бъде балсамиран. От НКВД фанали един, дето приличал на Ленин и го балсамирали. Нему се кланят днес биринджиите от Приднестровието, от Севера Осетия, от Абхазия, от ДНР, от ЛНР, от Крым. И нито един държавник от държава-неидиот по света.
Лос Анжелес

Всъщност постинга ми си има съвсем конкретна тема, от която мнозина излязоха и ме ме подложиха едва ли не на дисекция. По всички теми съм пределно конкретен и с изразено лично становище. Нищо повече...
цитирай
31. djani - След като 32 години в МВР не си взел нито веднъж 13 - та заплата ...
12.12.2015 21:27
flashman написа:
Когато взехме 20-те брутни заплати.....
А, преди това къде бяхме...


И дори лев "премиални", или каквито и да е бонуси, те са мизерна компенсация за по средно 30 броя 24 часови дежурства годишно извън нормираното работно време. При тях се ходи на катастрофи, убийства, изнасилвания, кражби, аварии и прочие криминални "удоволствия" вкл. да стоиш до патолога докато транжира поредния разложен труп. Халал да са на всеки мераклия...
цитирай
32. slavko - Тя носи останки от рождените петна ...
12.12.2015 21:37
planinitenabulgaria написа:
Тя носи останки от рождените петна на социализЪма. С микрон от тях в себе си човек ниикога не може да бъде Свободен Човек. В Делата и в Мислите си.
искат да живееят в нормални държави.
А за американците - че са умни защото имат пари не мога да кажа. Но пък мога да кажа нещо друго - те са едната половина на света, останалата е зависима от тях по волята или не по волята си. Нека не казвам, тяхна неоколония, подчинена им финансово. И че причина за това е победата на Мафията във ВСВ, а виновниците - 90% Англия и 10% Франция. Това е основната причина за всчиките беди по света и на първо място за Европа днес, а това колко сърца има един идиот не е важно. Това е странична тема, второстепенна, не съешваща се с основната. Цитирам два по-големи идиота от милиардера - Ким Ир Сен и Брежнев. Ако по тяхно време бе възможна, щяха да им ги присаждат още по-често сърца и то от отбрани хора. Ето пример за един такъв подбор:
Ленин се разложил от сифилистичните си гуми, не можел да бъде балсамиран. От НКВД фанали един, дето приличал на Ленин и го балсамирали. Нему се кланят днес биринджиите от Приднестровието, от Севера Осетия, от Абхазия, от ДНР, от ЛНР, от Крым. И нито един държавник от държава-неидиот по света.
Лос Анжелес

________________________________________________________________________
Ленин преди всичко е комунист. Комунизмът казва: Свобода, братство и равенство.
Естествено свобода нямаше, както при комунизма така и при капитализма за бедното население. Но, пълната свобода развързва ръцете на алчните идиоти да унищожат всичко свято и ценно, като братството и равенството. Когато Кисинджер ходи в Китай при Мао, в американските вестници пишеше, че най-голямата заплата в Китай е само 4 пъти по-голяма от най-ниската, докато в свободните капиталистически страни е 4000 пъти.
цитирай
33. aip55 - Когато взехме 20-те брутни запл...
12.12.2015 22:28
djani написа:
flashman написа:
Когато взехме 20-те брутни заплати.....
А, преди това къде бяхме...


И дори лев "премиални", или каквито и да е бонуси, те са мизерна компенсация за по средно 30 броя 24 часови дежурства годишно извън нормираното работно време. При тях се ходи на катастрофи, убийства, изнасилвания, кражби, аварии и прочие криминални "удоволствия" вкл. да стоиш до патолога докато транжира поредния разложен труп. Халал да са на всеки мераклия...

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Хубав и разбираем постинг колега! Хвърли ме в дълбок размисъл за времето, в което живеем.
Страшното може би ще дойде съвсем скоро.
Лумпена, който те закача за 20-те заплати, дано магаре да го заклати, че да види собствената си демокрация с краката нагоре..
Като не могат да имат възпитание поне да не показват невъзпитаното си равнище и култура, под това, което си представил, като публикация.
Поздрав за интересният материал, който така методично ни представи.
цитирай
34. coacoa11 - Интересен материал. Едно време ...
27.12.2015 00:33
Интересен материал. Едно време учехме по биология, че като кръстосат домат с пшеница и крава, ще можем да берем сандвичите :) Е, още не е дошло това време. Току-виж генът за безсмъртие започне да се предава като заразна болест и някой ден само богатите да могат да си платят, за да умрат. Дано поне пред смъртта да си останем равни всички. Едно е сигурно - не можем да надхитрим природата, все ще намери начин да ни скрои шапката.
цитирай
35. djani - E, миличка, процесът е започнал още със "стъклените деца"...
27.12.2015 14:13
coacoa11 написа:
Интересен материал. Едно време учехме по биология, че като кръстосат домат с пшеница и крава, ще можем да берем сандвичите :) Е, още не е дошло това време. Току-виж генът за безсмъртие започне да се предава като заразна болест и някой ден само богатите да могат да си платят, за да умрат. Дано поне пред смъртта да си останем равни всички. Едно е сигурно - не можем да надхитрим природата, все ще намери начин да ни скрои шапката.

Т.е. деца, заченати в епруветка. Минаха повече от 4 десетилетия от началото му . Старта на търговията с ембриони е почти оттогава. През 2006 г. официално е открита първата криобанка за официално "производство" и търговия с ембриони в Тексас - "Ейбрахам център за живот", разполагаща с 400 000 готови ембриона за имплантиране. Вече в банките на клиниките по света те са милиони. Но възникна проблема със стареене на уж "жизнеспособни" ембриони, причина за редица непознати болести от генно естество, предимно на тези деца. Част от пациентите на Българския Великден са именно такива деца, за което никой не обелва и дума. Но, кой ще накърни интересите на клиниката на Щерев и сие?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1434616
Постинги: 366
Коментари: 2503
Гласове: 3915
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031